GLS-levering 2 – 5 dage
30 dage retur
Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

 1. Generelt

Følgende handelsbetingelser er gældende ved køb af varer eller ydelser af Campingsalg.dk, Karolinevej 2, 4200 Slagelse (CVR 28 14 79 53). Handelsbetingelserne er tilpasset privatpersoner, som er fyldt 18 år, samt erhvervsdrivende med bopæl og indregistrering i Danmark.

2. Bestilling

Hos Campingsalg.dk kan du handle hurtigt og enkelt. Vi tilbyder sikre betalingsmetoder og sikker og ordentlig levering. Campingsalg.dk tager imod din bestilling, når du klikker på knappen “Gennemfør bestilling” i kassen. Før du gennemfører et køb, skal du aktivt acceptere vores handelsbetingelser og herefter trykke på betalingsknappen.

Når Campingsalg.dk har modtaget din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mailadresse, du angav under din bestilling. Ønsker du ikke at handle direkte via vores netbutik, kan du sende din bestilling til info@campingsalg.dk ringe den ind på tlf. 58 52 30 30.

Når vi sender din ordrebekræftelse, betyder det, at vi har modtaget din bestilling, og at den er klar til at blive behandlet. Skulle det ske, at der er sket en optællingsfejl på vores lager, og at varen, mod forventning, ikke kan leveres til aftalte tid, vil du blive kontaktet hurtigst muligt, omkring hvad vi kan gøre i sagen – f. eks. give dig pengene tilbage eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Når du handler på Campingsalg.dk, indgås aftaler på dansk.

3. Priser og gebyrer

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Priserne er dagspriser.

Gebyr ved nægtet modtagelse

Hvis du nægter at modtage varen, du har bestilt, vil du blive opkrævet et gebyr svarende til de reelle omkostninger, Campingsalg.dk bliver pålagt af fragtfirmaerne i forbindelse med returforsendelsen. Bemærk: Nægter du at modtage dine varer, anses dette ikke for at være en retursag. For mere information herom, se §8.

Tilbud

Tilbud og kampagner, som markedsføres på Campingsalg.dk gælder så længe lager haves, såfremt andet ikke er angivet i tilbuddet.

4. Produkter og sortiment

Ved produkter, som kræver brugsanvisning følger denne med ved levering. Eventuelle tekniske specifikationer kan rekvireres hos producenten.

Afvigelser på produktbilleder

De produktbilleder, som vises på Campingsalg.dk, er kun vejledende og produkterne kan derfor variere i forhold til disse. Farvenuancer, træ og andre overflader angives så virkelighedsnært som muligt, men kan også afvige afhængigt af din skærms farveindstillinger m.m.

5. Betaling

Fakturabetaling & bankoverførsel

Campingsalg.dk tilbyder vores kunder at betale med faktura mod forudbetaling. Betaling ved bankoverførsel er ikke dækket af Indsigelsesordningen.

Kortbetaling og Mobile Pay

Campingsalg.dk tilbyder kortbetaling og betaling med Mobile Pay gennem en sikker og krypteret betalingspartner, QuickPay. Dine kortoplysninger overføres og behandles sikkert i krypteret form. Kortet, du benytter, når du gennemfører din bestilling, debiteres, når varerne sendes fra Campingsalg.dk.

Kortbetaling er mulig med følgende kortyper:

 • Dankort
 • VISA Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • American Express (Amex)
 • Diners Club
 • Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling på Campingsalg.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

EAN-betaling (EAN)

Campingsalg.dk tilbyder også elektronisk betaling via EAN. For at betale via EAN bedes du vælge denne betalingsmulighed ved bestilling samt indtaste gyldigt EAN-nummer, inden du afslutter din bestilling.
OBS: Der pålægges et gebyr på 75 kr., når der betales via EAN-betaling.

6. Købsaftale

Campingsalg.dk påbegynder behandling af din ordre, når du har modtaget din ordrebekræftelse per mail. Vi afslutter din bestilling, når varen er afsendt.

Alle varer er Campingsalgs.dk’s ejendom, indtil betaling er sket.

7. Levering

Varerne vil normalt blive leveret inden for 2-5 hverdage. For visse varer, der skal skaffes hjem fra udenlandske grossister fx fra Tyskland, kan leveringstiden være 5-8 hverdage. Hvis vi ikke har mulighed at overholde den ovennævnte leveringstid, vil du blive kontaktet hurtigst muligt, efter vi har modtaget ordren.

Vi gør opmærksom på at straks efter modtagelsen af varer fra Campingsalg.dk, bedes de undersøgt for fejl og mangler og skader i øvrigt. Ser forsendelsen eller leverancen beskadiget ud, bør modtagelse afvises. Skulle der efterfølgende være noget at bemærke, bedes dette oplyst til Campingsalg.dk senest 5 dage efter modtagelsen af varerne.

Leveringsomkostninger

Vi leverer med GLS.

For at få din vare leveret skal du betale fragt.

Vi har følgende fragtklasser:

Levering til pakkeshop: fra 49 kr.

Levering til privatadresse: fra 129 kr.

Levering til erhvervsadresse: fra 129 kr.

Levering KUN til privatadresse eller erhvervsadresse på varer over 20 kg.: fra 229 kr.

Levering KUN til privatadresse eller erhvervsadresse på varer over 30 kg.: fra 550 kr.

Forsendelser, hvis samlede vægt er over 100 kg, beregnes fragtprisen individuelt eller efter aftale.

OBS. Priser gælder fra angivne beløb og opefter, da prisen kan variere, hvis pakkens størrelse er større end forventet.

GLS Pakkeshop

Pakker på 20 kg eller derover kan IKKE sendes via en GLS pakkeshop. Vi vil i sådanne tilfælde kontakte dig og bede dig om, at opgive en anden leveringsadresse for den pågældende forsendelse.

Leveringsforsinkelser

Såfremt du handler som privatperson, har du altid ret til at annullere din bestilling, såfremt en levering er væsentligt forsinket, eller hvis ikke en vare kan leveres på en dato, som af kunden er oplyst inden indgåelse af aftalen.

Transportansvar

Handler du som privatperson, bærer Campingsalg.dk ansvaret under transporten ved levering til dig. Ser du en transportskade, bør du nægte at modtage varen eller bekræfte modtagelsen med forbehold, når du kvitterer på fragtbrevet.

Campingsalg.dk kan ikke holdes ansvarlig for varer, Køber selv har givet sit samtykke til at “måtte stilles uden kvittering”.

8. Fortrydelsesret og ombytning

Fortrydelsesret

Handler du som privatperson, har du ret til at fortryde dit køb i henhold til Forbrugeraftaleloven. Denne ret har du dog ikke som erhvervskunde. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage. Tiden regnes fra den dag, du a) har modtaget varen på aftalte adresse, b) får leveret den sidste vare, når det drejer sig om en bestilling indeholdende flere varer, som leveres enkeltvis eller c) får det sidste parti, eller den sidste del leveret, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Vær opmærksom på, at du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Tilsvarende sker, hvis du bryder plomberingen på lyd- og billedoptagelser eller på computersoftware.

Fortrydelsesretten giver dig ret til at undersøge varerne og returnere dem, såfremt du fortryder dit køb. Når du fortryder købet, har du ret til refundering, såfremt du ikke har benyttet varen i større omfang, end hvad der kræves for at undersøge varen. Vælger du at benytte din fortrydelsesret, bedes du oplyse Campingsalg.dk herom skriftligt til info@campingsalg.dk, hvorefter du vil modtage yderligere information om returadresse m.m.

Bemærk: Du, som kunde, skal selv betale omkostningerne for returfragt.

I din skriftlige meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Benyt venligst vores standardfortrydelsesformular og send denne med retur.

Find formularen her: Standardfortrydelsesformular

Vi vil bede dig sende din vare samt ovenstående oplysninger til følgende adresse:

Campingsalg.dk
Karolinevej 2
4200 Slagelse

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Værdiforringelse

Du hæfter som udgangspunkt kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Har du undersøgt eller afprøvet dine varer i et omfang, som har slidt eller på anden måde forringet varens stand, kan Campingsalg.dk modregne denne værdiforringelse i tilbagebetalingen. Vurderingen gøres af Campingsalg.dk og gøres altid ud fra et helhedsperspektiv. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Skader på emballage

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Retur af produkter

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur. Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Forsvarlig returnering

Det er nemt at returnere og ved ombytning til andre varer, er det gratis at få tilsendt en ny vare – se de tre muligheder:

1. Campingsalg.dk anbefaler, at varen returneres med GLS Shop ReturnService. Du indlever blot returpakken i en GLS PakkeShop og GLS afhenter herefter pakken og returnerer den til os.

Returlabel

Kontakt Campingsalg.dk på telefon +45 5852 3030 eller info@campingsalg.dk, så sender vi en returlabel som pdf-fil til din email, som du selv kan udskrive. Efterfølgende skal du sætte labelen på pakken og indlever den i en GLS PakkeShop efter eget valg. Bemærk at du selv skal betale for returfragten, medmindre der er tale om en fejl fra vores side eller en berettiget reklamation.

2. Du kan også vælge at returnere pakken via Post Danmark, der her sendes som pakkepost.

På denne måde er der mulighed for at spore pakken i henholdsvis GLS eller Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet udleveret til Campingsalg.dk. Yderligere har du/vi mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering til Campingsalg.dk ikke har fundet sted.

3. Du er altid velkommen til at få byttet eller returneret varen på vores lokale adresse:

Karolinevej 2
4200 Slagelse

Mandag til torsdag kl. 10.00 – 17.00
Fredag kl. 10.00 – 14.00
Lørdag 10.00 – 15.00
Søndag 11.00 – 16.00

Bemærk venligst:

 1. Alle produkter, der returneres til Campingsalg.dk skal være forsvarligt indpakket.
 2. Ved fortrydelse af købet, skal du selv betale for returforsendelsen og vi modtager ikke pakker på efterkrav.
 3. Ved ren ombytning til andre varer, er det gratis at få tilsendt en ny vare.

9. Reklamation og garanti

Reklamationsret for private

Når du handler som privatperson har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er vigtigt, at fejl meddeles Campingsalg.dk inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Ved fejl, som kan rettes ved reparation, er det op til Campingsalg.dk at vurdere, om reparation eller ombytning skal finde sted. Ved en berettiget  reklamation skal kunden holdes skadesløs for eventuelle omkostninger forbundet med reklamationen; herunder, reparationer, rimelige fragtomkostninger o.lign. Er her ikke tale om en berettiget reklamation, afholder du selv omkostninger forbundet med fragt m.m.

Kontaktoplysninger ved reklamation

E-mail: info@campingsalg.dk.

Reklamationsret for erhvervskunder

Når du handler som erhvervskunde har du 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder kun ved skader og fejl, som Campingsalg.dk eller producenten af en vare måtte være skyld i. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det er vigtigt, at fejl meddeles Campingsalg.dk, så snart disse opdages. Ved fejl, som kan rettes ved reparation, er det op til Stigefabrikken.dk ApS at vurdere, om reparation eller ombytning skal finde sted. Ved reklamation skal kunden holdes skadesløs for eventuelle omkostninger forbundet med reklamationen; herunder, reparationer, fragtomkostninger o.lign.

Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

Campingsalg.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2,0% pr. påbegyndt måned.

Særlig betingelser for erhvervskunder:

Eventuelle skader eller fejl, som forårsages af forkert brug erstattes ikke af Campingsalg.dk

Kunden skal påvise, at fejl og mangler ikke skyldes fejlagtig brug og at disse ikke er opstået efter levering.

10. Returvarer

Ved retur af produkter til Campingsalg.dk skal disse emballeres, så de er sikrede under transport. Campingsalg.dk anbefaler derfor, at du pakker varen forsvarligt ind. Såfremt en vare skades under returtransport, bærer du ansvaret for skaden.

Ved returforsendelse af varer til Campingsalg.dk, er du ansvarlig for, at varerne når frem til Campingsalg.dk. Vi anbefaler, at man benytter sporbar forsendelse, således at varen kan følges hele vejen fra afsendelse til modtagelse.

Returinstruktioner

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller sendt per efterkrav.

11. Forbehold

Annulleringsforbehold

Campingsalg.dk forbeholder sig retten til at annullere en handel, såfremt kunden vurderes at have handlet i ond tro på grund af fejl eller mangler, som kunden burde have kendt til eller opdaget, såsom hvis en pris er åbenlys forkert, og du rimeligvis burde have opdaget denne prisfejl eller oplysninger om priser og gebyrer på hjemmesiden.

Ændringsforbehold

Campingsalg.dk forbeholder sig retten til at rette og tilpasse indhold på hjemmesiden, tilbudsmateriale samt i disse handelsbetingelser uden forudgående aftale med kunden.

Prisstigninger

Vi tager forbehold for prisstigninger på ordrer.
Dette omfatter bl.a. varer, hvor der er angivet ”Længere leveringstid må forventes”.

Ansvarsforbehold

Campingsalg.dk skal anses som fri for ethvert ansvar, som ikke er behandlet i disse handelsbetingelser.

12. Ansvarsfraskrivelse

Eksterne links

Campingsalg.dk bærer ikke ansvar for skader eller tab, som finder sted på grund af kundens brug af information eller vejledning fra 3. partssider, som der linkes til fra Campingsalg.dk.

13. Personoplysninger

Personoplysninger og anden information, som oplyses Campingsalg.dk vil blive opbevaret i digitalt format hos Campingsalg.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Campingsalg.dk bærer ansvaret for at disse oplysninger gemmes og behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Kundens oplysninger vil blive anvendt til at sikre kunden en bedre købsoplevelse.

Personoplysningsansvarlig:

Campingsalg.dk (CVR 28 14 79 53)

Karolinevej 2
4200 Slagelse

Kundeoplysninger, som gemmes:

Navn
Adresse
E-mail
Telefonnummer
CVR-nummer
Købshistorik hos Campingsalg.dk

Oplysningerne kan videregives til tredjepart og benyttes som beskrevet herunder:

– Betalingstjenester såsom QuickPay kortbetaling, EAN elektronisk fakturering o.lign.

– Logistikpartnere, som står for forsendelse til og fra Campingsalg.dk.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på campingsalg.dk er Rt Caravan ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@campingsalg.dk

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

14. Øvrigt

Politianmeldelse

Campingsalg.dk politianmelder enhver form for bedrageri, bedrageriforsøg og generel mislighold af betalingsforpligtelser.

Immaterielle rettigheder

Alt materiale som publiceres af Campingsalg.dk, inkl. varebeskrivelser, logoer, billedmateriale m.m. er ophavsretsligt beskyttet. Intet af dette må benyttes uden forudgående aftale med rettighedshaver. Eventuelle overtrædelser heraf, vil blive straffet.

Informationens korrekthed

Al information på hjemmesiden er vejledende. Campingsalg.dk kan ikke holdes ansvarlig for skader, økonomiske eller fysiske, som opstår som følge af at have læst information på hjemmesiden.

Tvist

Eventuelle tvister løses ved dansk domstol udpeget af Campingsalg.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på mail info@campingsalg.dk eller telefon 58 53 30 30.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.

Opdateret d. 13.06.2022

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping